AJUTOR. am avut un eveniment neplacut, mi-a frecat o femeie bara din fata de la masina in sens ne-am oprit am vorbit mi-a dat sa fac poza la asigurare talon si permis nimic neobisnuit asta fiind Joi seara. am zis ca ne vedem vineri pentru finalizarea lor totu a fost bine, vineri am sunat-o pe femeie si mi-a spus ca pleaca si nu poate sa vina sa face actele, asa ca eu mam dus la politie la politie am dat declaratia totu a fost bine, duminica m-a sunat agentul de la politie sa vin cu masina inca odata ca a venit si femeia, doar ca pe masina e nu mai erau nici un fel de urme si agentul a zis ca nu poate sa faca nimic ! E POSIBIL ASA CEVA ? femeia a venit la politie dupa 72 de ore si cu urmele sterse SE MAI POATE FACE CEVA SAU AU CEVA PILE CU AGENTUL DACA NU A VRUT SA FACA ABSOLUT NIMIC !
Buna
Intrebarea mea este Un suspect/inculpat intr-un dosar penal a dat o declaratie fara un aparator de fata, dupa ce a dat declaratia sa ajuns la fara de camera preliminara, In camera preliminara avocatii celor inculpati inclusiv a celui care a dat declaratie fara aparator, a cerut ca declaratia sa se scoata de la dosar ca nu e administrata legal, dar judecatorul a respins cererea... Mai e ceva de facut in acest sens ?