avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident

AJUTOR. am avut un eveniment neplacut, mi-a frecat o femeie bara din fata de la masina in sens ne-am oprit am vorbit mi-a dat sa fac poza la asigurare talon si permis nimic neobisnuit asta fiind Joi seara. am zis ca ne vedem vineri pentru finalizarea lor totu a fost bine, vineri am sunat-o pe femeie si mi-a spus ca pleaca si nu poate sa vina sa face actele, asa ca eu mam dus la politie la politie am dat declaratia totu a fost bine, duminica m-a sunat agentul de la politie sa vin cu masina inca odata ca a venit si femeia, doar ca pe masina e nu mai erau nici un fel de urme si agentul a zis ca nu poate sa faca nimic ! E POSIBIL ASA CEVA ? femeia a venit la politie dupa 72 de ore si cu urmele sterse SE MAI POATE FACE CEVA SAU AU CEVA PILE CU AGENTUL DACA NU A VRUT SA FACA ABSOLUT NIMIC !

Alte discuții în legătură

Accident in austria alexandru78 alexandru78 ma aflu in vizita la fratele meu in Graz, mai exact in apropiere: Unterpremstatten (vreo 5 km ). vineri, 10.09.2010, in jurul orei 13.30, fratele meu a luat ... (vezi toată discuția)
Lovire biciclist Anonim5588 Anonim5588 Buna ziua. Am si eu o nelamurire, daca ma puteti ajuta. Circulam pe un drum cu dublu sens care se intersecta cu un drum cu sens unic spre stanga. Intentia ... (vezi toată discuția)
Refuz acordare dauna societatea uniqa(fosta unita viena insurance group)! maruselu20 maruselu20 in data de 10.5.2009 am fost implicat intr-un accident rutier pe raza comunei Blagesti judetul vaslui! Masina mea(Dacia Supernova) era parcata si a fost ... (vezi toată discuția)