Si mie mi-au facut acelasi lucru . Cablul digital + internet + chirie smartcam, insumau un total de 72.15 ron. Acum ultima factura este de 80 de ron. In factura a aparut mai nou si FilmNow HD facturat,ceea ce eu prinsesem in contract cand am semnat acum aproape 2 ani, ca fiind inclus. In urma apelului la ei mi s-a raspuns ca astea sunt urmarile “taxei pe lacomie” si sa renunt daca nu imi convine la FilmNow. I-am explicat ca nu am de ce sa renunt din moment ce il aveam inclus in contract pe suma respectiva. Nu ai cu cine sa te intelegi !
Va multumesc pentru raspunsul dvs. Din auzite si ceea ce am banuit si eu, este ca fapta comisa de mine este in Romania, iar suspendarea dreptului de a conduce este pe teritoriul Romaniei. Asa ca m-am gandit cand ma voi muta acolo luna viitoare,sa merg la autoritatile Germane pentru drept de conducere,nefiind fapta facuta in tara lor iar suspendarea mea fiind pe teritoriul Romaniei. multumesc
Buna ziua,
Vin cu o intrebare la dvs pe care nu am reusit sa o gasesc pe undeva pe internet. Am permisul auto suspendat din 12.12.2015 cand am fost depistat conducand cu o alcoolemie in aerul respirat de 0.42. La momentul respectiv nu am stiut ca refuzul de probe biologice constituie o infractiune,asa ca m-am ales si cu asta. Imi asum vina si responsabilitatea in totalitate. Era obligatia mea ca si conducator auto sa cunosc toate aceste aspecte. In 3 ani de zile nu am fost la o prima declaratie cum am inteles ca se procedeaza,nu am fost chemat,contactat,nimic. Am incercat in repetate randuri sa iau legatura cu politistul de caz, insa asta este o alta discutie,abordarea,neinteresul,etc !
Intrebarea mea este in felul urmator : In aprilie acest an voi merge impreuna cu sotia si copilul in Germania,unde voi munci pe o perioada nedeterminata,acte complete,apartament in chirie. Ideea este ca in Germania voi avea nevoie neaparata sa conduc, Nu vreau sa ocolesc legea,responsabilitatea,sau sa consider ca am reusit sa ma sustrag de la pedeapsa pe care inca o trag de 3 ani, prin a conduce in alta parte. Pur si simplu va fi neaprat sa pot conduce acolo si ma intereseaza daca pot face ceva sa obtin drept de a conduce DOAR PE TERITORIUL GERMANIEI, nu sunt interesat sa conduc nicaieri in alte tari UE etc. Permisul meu este suspendat pe o perioada nedeterminata,si nu am de gand sa merg la autoritatile Germane sa mint ca nu detin permis,fapta pedepsita. Voi vrea sa spun ca detin permis insa este suspendat in Romania. Am gasit niste recomandari ale legiilor din spatiul economic european, dar care se loveau una de cealalta. Odata am gasit ca o tara membra UE nu poate emite unui cetatean din alta tara membra UE permis de conducere daca acesta are deja un permis emis de o alta tara UE suspendat sau anulat sau revocat. Apoi am gasit alta recomandare care suna cam asa : Pentru siguranta traficului rutier se recomanda ca fiecare tara membra UE sa reinoiasca/suspende/anuleze/revoce permisul de conducere al unui cetatean UE aflat pe teritorul ei cu domiciliu. Daca ma poate ajuta cineva va rog cu un sfat/recomandare...Va multumesc