avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Activitate gina2610

Activitate gina2610

Buna, as dori sa stiu ce sanse am sa castig daca doresc sa dau in judecata firma Digi pe motiv ca au modificat tarifele contractuale incepand cu 01 martie 2019 fara sa ma anunte.

Din ce am mai citit, exista Ordonanța nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor in care, in articolul 10, specifica ca "Drepturile consumatorilor, la încheierea contractelor, sunt: h.) de a fi notificati in scris cu privire la orice modificare ca urmare a prevederilor contractuale referitoare la valoarea dobanzilor, comisioanelor, penalitatilor sau oricaror altor costuri, cu cel putin 30 de zile inainte de aplicarea noilor valori;".
M-am trezit cu factura emisa deja pe noile tarife, desi eu personal nu mi-am dat acordul si nici nu am primit vreo notificare scrisa. Acasa am contractul cu tarifele vechi, nu am semnat niciun alt act aditional.

Pentru factura in cauza, diferenta intre contractul nou si cel vechi este de doar 4 lei/luna, daca am sanse sa castig in instanta, mi se vor restitui cei 4 lei sau am sanse sa castig mai mult, cum se procedeaza?

Multumesc anticipat,
Gina