avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Activitate DorianaSim

Activitate DorianaSim

Răspuns la discuția Divort cu sugar
Imi doresc ca bebe sa aiba legaturi cu tatal lui, mi se pare perfect normal, mai ales ca stiu ca este iubit si de el, adica n-ar face-o doar asa, sa ma "incurce", cum fac alti tati!
Asta este parerea mea despre el, sper sa nu ma insel si de data asta!
Multumesc pentru suport!
Zi minunata!
Multumesc pentru sfat si incurajare totodata!
Zi frumoasa!

Cabinet Avocat a scris:

Aveti sanse ca minorul sa ramana la dvs in urma divortului. Trebuie stabilita o strategie buna de aparare daca si sotul dvs isi doreste ca minorul sa ramana in grija acestuia, la domiciliul sau. Luati legatura cu un avocat( recomandat sau de pe forum) sa-i expuneti pe larg situatia dvs si sa gasiti cea mai buna metoda de aparare.
Partajul este o actiue deparata de divort, se formuleaza dupa desfacerea casatorie insa nu va sfatuiesc sa renuntati la partea dvs din contributia pe care ati avut-o la plata avansului sau a ratelor.

Faptul ca si el isi iubeste copilul!
Noi nu ne intelegem, dar copilul este al nostru si amandoi il iubim, plus ca mama lui ma uraste si cu siguranta ar incerca sa il influenteze impotriva mea si mai mult, ea stie ca daca imi vor lua bebele ma va ruina.

gi-jane2 a scris:

Daca puteti sa platiti chirie si sa aveti grija si de copil si sa va si intretineti, aveti mai toate sansele.
Dat fiind varsta copilul, cel mai probabil locuinta copilului va fi la dvs, insa trebuie sa dovediti ca aveti conditii decente de locuit si de trai.
Ce va face sa credeti ca tatal ar vrea sa locuiasca el si sa ingrijeasca copilul de 8 luni ?

Discuție Divort cu sugar
Daca nu ma mai inteleg cu sotul meu si impreuna avem un copil de 8luni, o casa luata prin Prima Casa, realizam venituri amandoi, dar eu mai mici (la jumatate chiar), am sanse ca in urma unui divort sa pastrez copilul si sa il cresc singura in chirie? Ca as renunta si la casa daca e necesar. Multumesc!