avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Activitate mandrea70

Activitate mandrea70

Răspuns la discuția Proprietate
Multumesc foarte frumos. Azi am inteles, ca vrea imparteala bunurilor, altfel de ce ar fi scos extrasul de carte funciara? Cu nota aceea nu poate vinde casa fratele meu pana ce nu se termina procesul? Fratele meu a construit casa cu mana lui, cu ajutorul tatalui nostru, impreuna cu sotia au cumparat bunuri mobile si autoturisme.
Discuție Proprietate
Buna seara, as dori sa pun o intrebare: fratele meu a construit o casa in 2003 cu banii lui, cand s-a cunoscut cu sotia lui, s-au casatorit in 2007, momentan au doua fete, iar sotia a intentat un proces de divort si azi fratele meu a primit prin posta un extras de carte funciara cu o inscriere ca se noteaza actiunea civila la judecatorie intentata de sotie avand ca obiect divort. Are sanse sa ia casa de la fratele meu?
Discuție Amenzi parcari
Buna ziua, lucrez la un spital judetean, locuri de parcare sunt aproape imposibil de gasit. Azi dimineata am parcat pe un loc al taximetristilor, cu alti masini, dar nu erau taxi, cu intentia, ca revin peste putin timp si mut masina in parcarea spitalului. In acest timp mi-au lasat pe parbriz o invitatie pe azi, ora 16:00, la Politia locala, dar fara numar de telefon. Am sunat la Politia locala, incercand sa iau legatura cu acest agent constatator, care mi-a lasta invitatia, mi-au dat un numar de telefon, dar raspunde numai robotul. Mentionez, ca azi lucrez pana la ora 20:00 seara, deci imposibil sa ma prezint cu invitatia la ora 16:00. Ce trebuie sa fac in acest caz?
Răspuns la discuția Dreptul la pensie retroactiv
Multumesc frumos pentru raspunsul dvs.
Buna ziua, mama mea este pensionara cu limita de varsta, are o pensie de 640 lei dupa 18,5 ani vechime pe campul muncii. In tinerete a lucrat 5 ani la fostul CAP, care nu erau calculate la vechime. Azi am depus la Casa de Pensii o adeverinta care dovedeste munca efectuata in acei ani pentru reintregirea vechimii. Are dreptul sa ceara si retroactiv banii pentru anii lucrati la CAP?
Va multumesc anticipat.