avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Activitate danisoft

Activitate danisoft

Am fost astazi la sediul AJPIS Bucuresti unde am discutat cu D-a Directoare si care mi-a comunicat ca nu este de competenta D-lor si ca tine doar de ITM. Din pacate, traim in Romania si tot oamenii cu bani au dreptate :(.
Am mai pus o reclamatie la ITM unde D-a functionara mi-a vorbit de parca eram ultimul gunoier. M-a certat din varii motive: ca actele nu sunt in ordine, in conditiile in care le aveam in mape de plastic; ca nu se scrie reclamatie ca acolo nu e Politie; ca de ce nu i-am zis ca sunt in dublu exemplar, etc. Anumite personaje confunda bunul simt si buna crestere cu prostia.
Am depus plangere la ITM si la AJPIS. Din pacate, termenul de raspuns este de 30 zile, prea mult pentru timpul meu ramas de a depune dosarul pentru concediul de crestere copil.
Buna ziua,

Din data de 5 Martie 2019 am fost la angajator cu cererea de suspendare carte de munca si eliberarea deciziei necesare la dosarul pentru cresterea copilului, conform Art. 51, alin 1, lit. a din Codul Muncii si in baza OUG nr. 111/2010. Acesta nu a dorit sa o semneze, nu a dorit sa-mi dea numar, ca si cum nu as fi adus-o. Am trimis e-mail si prin posta, degeaba.
Dupa 3 zile au raspuns la e-mail foarte evaziv si deloc legat de subiect.
In cererea mentionata de mine am pus data de 11 Martie ca fiind data de inceput a concediului.
Din pacate, scriu acest mesaj de la locul de munca, unde am venit azi-dimineata si mi-i s-a spus sa discut cu avocatii ca eu sunt angajat la ei si sa-mi fac treaba. Ignora cu desavarsire cererea ajunsa la ei prin toate modurile posibile.
Am depus plangere la ITM. D-lor spun ca nu au cum sa se miste mai repede. Din pacate, o sa-mi expire timpul acordat de stat pentru a depune acest dosar in ritmul asta.
Angajatorul o face in mod intentionat, sperand ca nu pot intra in acest concediu.
Am discutat si voi depune in instanta, dar, tot nu-mi rezolva problema cu timpul necesar pentru a depune dosarul. Mai mult, angajatorul ma si obliga sa stau la servici, in conditiile in care mediul este foarte toxic :(.
Va rog sa ma ajutati cu o idee care ar trebui sa grabeasca acest proces.

Imi cer scuze, am pus mesajul la rubrica gresita. Aparent, nu-l mai pot muta acum.

Cu respect
Daniel