avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Activitate CristinaMat

Activitate CristinaMat

Răspuns la discuția Tigari prin curier
Asa mi a aparut pe cutie ... desigilat la punctul vamal.
Vreau sa incerc sa trimit din nou doua cartuse fara a declara ca am si tigari in colet,deoarece prima oara le am declarat la Posta Romana.
Nu cred ca mi pot face mai multe probleme doar ca le poate confisca iara.
Multumesc

Aurel Fleancu a scris:

Care vama?
Ce legatura aveti cu vama?

Răspuns la discuția Tigari prin curier
S a verificat coletul pa punctul vamal Franta. Cred ca trecerea dintr o tara in alta.

Buna ziua,

Am trimis prin posta romana un colet in Franta ce a continut 3 cartuse de tigari. A fost oprit la vama din Franta si confiscate.
Pot trimite din Romania in Franta tigari prin curier ?
Ce pot face daca le va confisca din nou ?in cazul in care incerc sa mai trimit
Toti curieri cu care am vorbit nu vor sa livreze tigari doar posta romana a acceptat insa la vama in Franța le-a confiscat.
Cum as putea proceda?
Multumesc
Buna ziua, am facut un contract de intermediere cu o firma din Romania pentru a face legatura intre mine si un spital din Turcia pentru o intervenție chirurgicală.
In contract este specificat clar
"Sa restituie suma avansului in cazul in care operatia nu va avea loc in urma consultului final la spitalul x"
Prezentul contract se incheie in baza articolelor 2096-2102 cod civil
Am ajuns in Turcia ,am discutat cu medicul si am stabilit ca cel mai bine este ca aceasta interventie sa fie facuta in luna Iulie
Acum revin la cei din România si refuza sa mi plateasca avansul de 1000 eur deoarece ei au inchiriat o sala de operatii pentru mine eu specificand ca nu voi face nici o operatie pana nu discut personal cu medicul.
Eu le am trimis poze in Romania, ei au vb cu dr turci si a ramas ca eu sa ajung in Turcia si sa am consultul final cu medicul iar daca totul este ok sa ma operez.
Cum ar trebuie sa procedez? Care sunt pasi ce trebuie făcuți.
Caut avocat ce ar putea sa ma ajute cu acest proces deoarece vreau sa merg in instanta cu acest caz.
Cristina (dmc_cristina@yahoo.ro)
Multumesc