avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Tigari prin curier
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Tigari prin curier

Buna ziua,

Am trimis prin posta romana un colet in Franta ce a continut 3 cartuse de tigari. A fost oprit la vama din Franta si confiscate.
Pot trimite din Romania in Franta tigari prin curier ?
Ce pot face daca le va confisca din nou ?in cazul in care incerc sa mai trimit
Toti curieri cu care am vorbit nu vor sa livreze tigari doar posta romana a acceptat insa la vama in Franța le-a confiscat.
Cum as putea proceda?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CristinaMat , utilizator 00:16, 25 Aprilie 2020
Care vama?
Ce legatura aveti cu vama?
S a verificat coletul pa punctul vamal Franta. Cred ca trecerea dintr o tara in alta.

Ultima modificare: Joi, 23 Aprilie 2020
gi-jane2, moderator
Asa mi a aparut pe cutie ... desigilat la punctul vamal.
Vreau sa incerc sa trimit din nou doua cartuse fara a declara ca am si tigari in colet,deoarece prima oara le am declarat la Posta Romana.
Nu cred ca mi pot face mai multe probleme doar ca le poate confisca iara.
Multumesc

Aurel Fleancu a scris:

Care vama?
Ce legatura aveti cu vama?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Livrare robert0107 robert0107 Buna ziua, Vreau sa stiu daca cineva din Romania imi trimite pachet in Anglia cu o firma de curierat si erau si 4 cartuse de tigari cu timbru si bon fiscal ... (vezi toată discuția)
Colete trimise din usa confiscate de vama romana-pagubitii nu au primit instiintare augustin01 augustin01 In data de 06.02.2013, a fost difuzata o stire la ProTv in care se spunea ca un container sosit din USA NY expediat de o firma americana a fost confiscat de ... (vezi toată discuția)
Produse din china mircearadu123 mircearadu123 Buna ziua! Am o intrebare in legatura cu produsele din china,de ce trebuie ca agentul vamal sa desigileze coletul si sa imi ceara o foaie A4 (un printsreen) ... (vezi toată discuția)