avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate livrare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

livrare

Buna ziua,
Vreau sa stiu daca cineva din Romania imi trimite pachet in Anglia cu o firma de curierat si erau si 4 cartuse de tigari cu timbru si bon fiscal langa ele(erau pt 2 persoane cartusele) le puteau confisca la vama fara sa i se dea ceva la mana soferului?Soferul care a adus pachetul nu avea nimic la mana si era desfacuta doar o cutie din cele doua,soferul a vorbit urat iubitei mele(ea era acasa cand a ajuns pachetul),Ce as putea face?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: tonidraghici , utilizator 21:53, 9 Februarie 2016
inainte de a trimite coletul, trebuia sa va interesati la firma de curierat daca se pot trimite acele tigari.
presupun ca acea cutie desfacuta continea cele doua cartuse.
normal trebuia sa faceti sesizare la firma de curierat si sa refuzati coletul.
sincer, nu cred ca mai puteti face ceva.
data viitoare, faceti poze la colet inainte sa-l trimiteti prin curier si trimiteti pozele destinatarului, asta ca siguranta.
mai mult ca sigur destinatarul a semnat ca a preluat coletul si evident ca pe acel raport era trecut ca pachetul era in stare buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata, saptamana trecuta am trimis un colet in anglia ... alina dogaru alina dogaru Buna dimineata, Saptamana trecuta am trimis un colet in Anglia prin firma de curierat,colet care continea mai multe bunuri printre care si produse din tutun ... (vezi toată discuția)
Tigari prin curier CristinaMat CristinaMat Buna ziua, Am trimis prin posta romana un colet in Franta ce a continut 3 cartuse de tigari. A fost oprit la vama din Franta si confiscate. Pot trimite din ... (vezi toată discuția)
Am vandut o masina lego pe olx, pozele erau reale, ... Adata85 Adata85 Buna ziua. Am vandut o masina lego pe olx, pozele erau reale, s-a trimis prin Fan Curier cu deschidere la domiciliu. Persoana a preluat coletul, iar dupa ... (vezi toată discuția)