Buna dimineata,
Saptamana trecuta am trimis un colet in Anglia prin firma de curierat,colet care continea mai multe bunuri printre care si produse din tutun (achizitionate din tara pe baza de bon fiscal).Am fost anuntata telefonic de catre sofer ca produsele de tutun au fost confiscate la vama din Arad.
Firma de curierat nu ar fi trebuit sa-mi faca dovada confiscarii acestor produse pe baza unui document emis la vama?
Buna dimineata!
Firma cu siguranta va face dovada confiscarii.Intrebarea este cum de au acceptat sa transporte tutun?Nu au voie sa transporte tutun si alcool.Poate nu au stiut ca acel colet contine si tutun.
Aici apare dilema deoarece soferul sustine ca el nu are nici o hartie de la vama doar la sediul firmei se gaseste iar cei de la sediu se eschiveaza.....Am inceput sa cred ca de fapt din lipsa acestei dovezi,coletul a fost desfacut de catre sofer.
Cum sa procedez mai departe?
Alexandrarares
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Cred ca ar trebui sa vorbiti cu patronul firmei de curierat.Va putei interesa la vama unde s-a confiscat tutunul,prin email sau telefon.Puteti face reclamatie la ANPC.
Livrare
robert0107
Buna ziua,
Vreau sa stiu daca cineva din Romania imi trimite pachet in Anglia cu o firma de curierat si erau si 4 cartuse de tigari cu timbru si bon fiscal ... (vezi toată discuția)