avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Activitate Dan3107

Activitate Dan3107

Răspuns la discuția Informatie
Buna ziua.

Nu mi-ati raspuns la intrebare, probabil nu am fost prea explicit. Speram la un raspuns profesional din punct de vedere legislativ nu istoric.
O zi buna si toate cele bune.
Răspuns la discuția Informatie
Analizand suplimentul descriptiv al diplomei de master in drumuri si poduri reiese ca, are aceleasi drepturi de practica profesionale in drumuri si poduri , conform legi nr.288/2004 art 9 alin 3 aceste competente sunt complementare pe langa diploma de inginer licentiat. Va rog sa-mi explicati care argument sta la baza afirmatiei dumneavoastra " generalist drumuri si poduri' ?..pentru ca, urmarind suplimentul descriptiv al diplomei de master reiese un lucru destul de interesant, materiile predate au la baza cursurile insusite in cei 4 anii de studii pentru licienta..deci, daca omul ala are cunostinte sa promoveze examenele care nu sunt examene generaliste ( dovedit prin suplimentul descriptiv si comparat cu suplimentul descriptiv al diplomei de licienta) de ce este considerat "generalist" si unde scrie in lege acest lucru?.

Multumesc anticipat.
Discuție Informatie
Buna ziua,

Care este diferenta intre un inginer cu diploma de inginer al unei Facultati/Universitati in domeniul constructiilor de drumuri si poduri fata de un alt inginer posesor al diplomei de inginer al unei Facultati/Universitati in domeniul materialelor, care are si o diploma de master Facultatea de constructii specializarea drumuri si poduri?