avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Activitate alexandriuc68

Activitate alexandriuc68

Atunci ce pot face? masina este in Italia de ceva timp si imi poate aduce prejudicii in fiecare zi,desi am luat legatura cu cel ce a primit amenda adica al nu stiu catelea tert cumparator,fiindca din spusele lui el a cumparat o de la un cetatean roman dar tot de pe teritorul Italiei din Milano si spune ca nu il intereseaza nimic sa nu l mai deranjez.
sfat???? Mentionez ca sunt in Germania,am si cetatenie germana si asigurare de avocat aici pot sa il dau in judecata de aici sau trebuie sa clarific aceasta situatie cu autoritatiile romane,in Romania.
va multumesc frumos tuturor pentru sugestii
Am vandut in 2015 autoturismul personal contract de vanzare cumparare si radiere de la finate.Cumparatorul avea sarcina sa imatriculeze autoturismul,lucru ce nu s-a imtamplat,intre timp la revandut cui nu stiu habar nu am ,doar ca m am trezit cu o amenda din Italia de la politie pe moriv administrativ privind noua lege de drept de circulatie cu autoturisme imatriculate in stainatate .amenda e de 717 euro,eu sunt ca si proprietat trecut in procesul verbal si conducatorul auto e trecut in calitate de persoana ce are autoturismul in folosinta ( act de comodat)ma gandesc ca acest fals ar trebui sa fie semnat de mine.
Doresc un sfat,am verificat la asigurari masina e asigurata la omniasig ,eu nu am facut aceasta asigurare cum e posibil sa se fraudeze o identitate atatia ani.Va rog un sa mi sugerati o actiune ce pot face in acest caz .M am gandit sa o anunt furata ,ajuta cumva sa o pot pori sa circule pe numele meu.???
va multumesc frumos alexandra alexandriuc