Buna ziua,
Am un tractor inscris la primarie cu numere galbene, pe talon scrie masa max autorizata peste 4000. Din aceasta cauza mi au luat permisul si mi au spus ca nu posed permis pentru categoria corespunzatoare. Eu am permis categoria B.
Buna ziua,
Am un tractor rutier, dar intre timp l am radiat si l am trecut la primarie… pe cartea tractorului scrie tot tractor rutier…la prinarie cum trebuie sa fie trecut, de tip rutier sau agricol?
Pot sa beneficiez de indemnizatie crestere copil daca am un pfa si am pe el fonduri europene pt agricultura.Eu lucrez in alta parte cu contract de munca.Pfa- este doar pt fonduri(15.000€/5 ani).
Pot sa beneficiez de indemnizatie crestere copil daca am un pfa si am pe el fonduri europene pt agricultura.Eu lucrez in alta parte cu contract de munca.Pfa- este doar pt fonduri(15.000€/5 ani).
Buna ziua,
Daca am suspendat contractul de munca al unui salariat incepand cu data de 01.03.2019 pana la data de 11.03.2019, si ii incetez suspendarea pe data de 11.03.2019, 11.03.2019 e data suspendata sau zi de lucru?care e diferenta intre data sfarsit suspendare si data incetare suspendare? multumesc