avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare contract de munca

Buna ziua,
Daca am suspendat contractul de munca al unui salariat incepand cu data de 01.03.2019 pana la data de 11.03.2019, si ii incetez suspendarea pe data de 11.03.2019, 11.03.2019 e data suspendata sau zi de lucru?care e diferenta intre data sfarsit suspendare si data incetare suspendare? multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:51, 13 Martie 2019
Data de 11.03.2019 nu este zi de munca, daca suspendarea c.i.m. este pana la 11.03.2019.....
si daca vreau sa ii incetez contractul de munca? se inceteaza pe data de 11.03.2019 sau pe 12.03.2019?
Depinde de temeiul de drept al incetarii (articolul)....
art 31 ali(3)....
Data incetarii este data mentionata in notificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal miruna82 miruna82 Buna ziua, Referitor la data incetarii contractului si data transmiterii acesteia in REVISAL, stiu ca parerile sunt impartite... dar.. data incetarii ... (vezi toată discuția)
Notificare demisie in perioada de proba nataliaz nataliaz Buna as avea nevoie de putin ajutor intr-o problema legata de demisie in perioada de proba. Ma aflu in perioada de proba de 90 zile avand cim pe perioada ... (vezi toată discuția)
Notificare incetare contract de munca in perioada de proba din initiativa angajatului cristina_2345 cristina_2345 Buna ziua, Am intocmit un model de notificare si vreau sa va intreb daca mai trebuie aprobata, semnata si stampilata de angajator. Este suficient sa-i dau un ... (vezi toată discuția)