Deci fiecare angajator trebuie sa plateasca indemnizatia. Si intrebarea mea este, ce se intampla daca eu din 2 angajatori am ramas doar cu 1 angajator la data intrarii in concediu de maternitate? cum pot sa fac sa mi se calculeze indemnizatia pentru veniturile mele de la ambii angajatori??
Puteti sa-mi dati va rog un articol din lege unde scrie asta? pentru ca cei de la locul de munca unde am c.i.m pe durata nedeterminata mi-au spus ca ei platesc decat indemnizatia pentru veniturile de la ei. Multumesc!
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Sunt insarcinata si in momentul de fata am 2 contracte munca:
1. Un contract de munca pe perioada nedeterminata
2. Si un contract de munca unde activitatea mi se incheie pe 14.08.2019.
Va rog sa-mi spuneti daca eu intru in concediu de maternitate pe 02.09.2019, unde trebuie sa duc adeverinta de la medicul de familie cu concediu medical pentru a primi indemnizatia de maternitate de la ambele locuri de munca. Mentionez ca am intrebat la locul de munca unde am contract pe perioada nedeterminata si mi s-a spus ca ei imi calculeaza indemnizatia doar pentru contractul de munca care il am cu ei. Va rog mult ajutati-ma cu un raspuns! Va multumesc!