avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Activitate ceteateanu'

Activitate ceteateanu'

Salut,

Locuiesc intr-un bloc cu doua lifturi. De cateva luni, doi dintre proprietarii de la etajul 1, au montat o usa inchizand astfel holul blocului in dreptul lor, insa blocand totodata liftul de la etajul 1. Practic daca liftul care este perfect functional si utilizat se blocheaza din intamplare la etajul 1, persoana blocata ar iesi la ei in hol care este inchis, asta daca nu cumva nu au si zidit aceasta usa. Mie personal mi se pare o modificare abuziva si nu stiu cine isi poate asuma un incident in care liftul ramane blocat la etajul 1 iar persoana blocata nu poate iesi din lift, sau iese si ramane blocata in noul hol al acestor apartamente.

Este legala aceasta modificare? Stiu ca, cu acordul locatarilor, spatiile comune pot fi folosite in conditiile in care se obtin toate aprobarile necesare si se plateste impozit, insa se elibereaza astfel de autorizatii in cazul in care este blocata usa liftului de la etajul 1?
Mentionez ca apartamentul meu este la etajul 2, fix deasupra acestor vecini, insa mie nu mi-a solicitat nimeni nici o semnatura (nu stiu daca intra in categoria perete comun).

Multumesc anticipat pentru raspuns. Zi buna.