avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate husaru

Activitate husaru

Răspuns la discuția Reincadrare secretar scoala
Multumesc ptr. raspuns.

Cornel Vasile a scris:

Venind prin transfer trebuia sa fiti angajata pe un post similar sau echivalent...

Am inteles, dar legal eu ar fii trebuit să fiu reîncadrata la fel? Vă întreb deoarece am inteles ca in caz de nou angajat( post dat la concurs) nu se mai aplica ccoeficientul pe legea 153...
Vă rog mult daca ma puteti lămuriți, eu nu am dat concurs, si din cate am inteles am fost incadrata ca un angajat nou.
Multumesc!

Cornel Vasile a scris:

Solicitati in scris sa va comunice decizia respectiva, dupa care o puteti contesta.

Nu am primit nimic..Directorul școlii a decis să mă treacă în treapta 2 , iar cu mărirea din ianuarie se apropie salariul de cel care l- am avut ...

Cornel Vasile a scris:

Nu programul de salarizare face legea.

Ati primit vreo decizie in acest sens? Daca da , cand?

M- am transferat pe acelasi post si totusi salariul de încadrare este mai mic. Atunci când m- am angajat am fost încadrată pe legea 153, cu coeficient, dar am inteles ca programul de salarizare nu permite reincadrare, cu toate ca e vorba de transfer si nu de angajare noua.
Multumesc!

Cornel Vasile a scris:

Transferul se realizează de pe un post similar sau echivalent....

Buna ziua.
Va rog daca puteti, sa ma ajutati intr-o problema pe care o am la scoala la care m-am trasferat. In luna ianuarie m-am transferat de la o scoala, unde am fost incadrata , ca secretar II cu studii superioare, treapta 3. In urma transferului salariul meu ar fi scazut cu vreo 500 ron, deoarece secratara spune ca programul , nu o lasa sa ma reincadreze si de aici rezulta scaderea salariului meu. Va rog sa-mi spuneti daca prin transfer ,am dreptul sa raman cu aceleasi drepturi salariale.
Multumesc frumos!