avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reincadrare secretar scoala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reincadrare secretar scoala

Buna ziua.
Va rog daca puteti, sa ma ajutati intr-o problema pe care o am la scoala la care m-am trasferat. In luna ianuarie m-am transferat de la o scoala, unde am fost incadrata , ca secretar II cu studii superioare, treapta 3. In urma transferului salariul meu ar fi scazut cu vreo 500 ron, deoarece secratara spune ca programul , nu o lasa sa ma reincadreze si de aici rezulta scaderea salariului meu. Va rog sa-mi spuneti daca prin transfer ,am dreptul sa raman cu aceleasi drepturi salariale.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: husaru , utilizator 19:46, 16 Martie 2019
Transferul se realizează de pe un post similar sau echivalent....
M- am transferat pe acelasi post si totusi salariul de încadrare este mai mic. Atunci când m- am angajat am fost încadrată pe legea 153, cu coeficient, dar am inteles ca programul de salarizare nu permite reincadrare, cu toate ca e vorba de transfer si nu de angajare noua.
Multumesc!

Cornel Vasile a scris:

Transferul se realizează de pe un post similar sau echivalent....

Nu programul de salarizare face legea.

Ati primit vreo decizie in acest sens? Daca da , cand?
Nu am primit nimic..Directorul școlii a decis să mă treacă în treapta 2 , iar cu mărirea din ianuarie se apropie salariul de cel care l- am avut ...

Cornel Vasile a scris:

Nu programul de salarizare face legea.

Ati primit vreo decizie in acest sens? Daca da , cand?

Solicitati in scris sa va comunice decizia respectiva, dupa care o puteti contesta.

Alte discuții în legătură

Salariul unui consilier debutant florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Pentru un post de consilier clasa I, grad profesional debutant, cu studii superioare, in cadrul serviciului financiar contabilitate, care este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.În luna noiembrie 2018 am susținut un concurs de ... MireaM MireaM Buna ziua.În luna noiembrie 2018 am susținut un concurs de angajare într-o instituție bugetară pentru un post de muncitor calificat III, în urma căruia ... (vezi toată discuția)
Transferul între instituții publice în 2018 Artemiza Bcuculeu Artemiza Bcuculeu Bună ziua. Legea 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice prevede la art. 32, că ocuparea unui post vacant în sistemul bugetar ... (vezi toată discuția)