avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Activitate Valyy90

Activitate Valyy90

Răspuns la discuția Conducere cu permisul suspendat
Am avut un dosar pentru conducere în suspendare, și a ajuns dosarulin instanta cu propunere de scoatere de sub urmărire penala cu30de zile de munca în folosul comunității. Acum am nevoie pentru angajare la stat de cazierul judiciar. Îmi apare aceasta infracțiune în cazier, și dacă da, după cât timp se șterge din cazier. Va multumesc
Eu am o suspendare de 90 de zile,pe care am inceputo pe 9 februarie,si as fi finalizato in mai.Permisul vechi l-am dat pierdut,am scos unul nou,pe care l-am predat la politie,pentru ami savarsi fapta.Azi am luat o amenda cu 2 puncte penalizare cu permisul vechi,si ma gandesc ca luni,cand vor introduce datele in baza,vor vedea ca circul in suspendare.Abia de luni vor veni problemele.Trebuie sa apelez neaparat la un avocat,nu?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Dacă dispune procurorul o solutie de renuntare la up pe care o confirma instanta, vi se restituie permisul.

Renuntare la urmarirea penala,iar cu permisul,ce se intampla,mil anuleaza?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Este posibil sa scăpați cu o solutie de renuntare la up daca va exercitati apararea in mod corespunzator.

Eu sunt din Focsani,Vrancea.Cat mar ajunge onorariul pentru a ma reprezenta
In cel mai rau caz,ce pedeapsa as putea primi.Nu am idee cu se procedeaza cu punctele,daca au o aceeasi baza de date cu cei ce au suspendari,adica daca iar aparea instant ca am permisul suspendat?
Ce pedeapsa pot primi daca sunt depistat in trafic cu permisul suspendat. am o suspendare de 90 de zile pentru viteza.permisul vechi l-am dat pierdut,am facut altul,si l-am predat.azi,din prostie am luat o amenda pt telefon si 2 puncte penalizare.daca ma depisteaza,ce pedeapsa as primi