avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Conducere cu permisul suspendat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Conducere cu permisul suspendat

Ce pedeapsa pot primi daca sunt depistat in trafic cu permisul suspendat. am o suspendare de 90 de zile pentru viteza.permisul vechi l-am dat pierdut,am facut altul,si l-am predat.azi,din prostie am luat o amenda pt telefon si 2 puncte penalizare.daca ma depisteaza,ce pedeapsa as primi
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Cel mai recent răspuns: Valyy90 , utilizator 12:46, 28 Ianuarie 2020
Solutia juridica se aplica in raport de mai multe aspecte.
Dacă ar fi ceva de aplicat tip nu ar mai fi nevoie de judecător, procuror si avocat și s-ar aplica norma imediat prin calculator în mod automat.
În funcție de cum se apără persoana rezulta si pedeapsa sau lipsa.pedepsei.
In cel mai rau caz,ce pedeapsa as putea primi.Nu am idee cu se procedeaza cu punctele,daca au o aceeasi baza de date cu cei ce au suspendari,adica daca iar aparea instant ca am permisul suspendat?
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Martie 2019
Valyy90, utilizator
Legea prevede închisoarea, aceasta fiind regula în procesul penal.
Restul sunt aspecte care se analizează de participanții care ajuta la înfăptuirea justiției.
Este posibil sa scăpați cu o solutie de renuntare la up daca va exercitati apararea in mod corespunzator.
Eu sunt din Focsani,Vrancea.Cat mar ajunge onorariul pentru a ma reprezenta

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta Palade ionica Palade ionica Buna ziua am fost depistat cu 0.68 in aer exprimat , am fost cooperant nu am alte probleme in spate ,nu a fost vorba de accident . Vroiam sa imi spuna cineva ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - intrebare UnCetatean2 UnCetatean2 In iulie 2015 am avut in accident - doar masina + moto avariat. Pana luna aceasta s-a mers pe baza dovezii - acum NU s-a mai prelungit pentru ca s-a ... (vezi toată discuția)
Dosar penal - art 334 - moped neinregistrat MihaiTTT MihaiTTT In Bucuresti mi s-a retinut permisul de conducere categ B fara drept de circulatie, intocmindu-se dosar penal pentru art 334 CP deoarece am fost oprit in timp ... (vezi toată discuția)