Buna ziua am fost depistat cu 0.68 in aer exprimat , am fost cooperant nu am alte probleme in spate ,nu a fost vorba de accident . Vroiam sa imi spuna cineva care e cea mai grea pedeapsa posibila si dupa cat timp as putea sa imi recuperez permisul ?
Daca veti condamnat la o pedeapsa cu suspendare sau amenda penala permisul se va anula si veti putea obtine un nou permis dupa un an de la data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti.
Amenda penala este o suma in bani hotarata de judecator dar permisul tot se anuleaza. Singurele variante cs permisul sa nu se anuleze sunt ca procurorul sa nu trimita dosarul in instanta si se suspenda pe 3 luni si ca judecatorul sa dea o hotarare de amanare a pedepsei. Depinde si de cat ati avut in sange si de circumstante atenuante, cazierul auto, niste recomandari pozitive de la angajator sau cunoscuti va pot fi de folos. apelati la un avocat.
Alcool la volan
messartim
Buna ziua.Am si eu o problema.Acum 9 luni am condus baut (100m pana acasa)si am cauzat un accident soldat cu pagube materiale(rezolvate imediat),politia a ... (vezi toată discuția)