avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier - intrebare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier - intrebare

In iulie 2015 am avut in accident - doar masina + moto avariat. Pana luna aceasta s-a mers pe baza dovezii - acum NU s-a mai prelungit pentru ca s-a solutionat. Pe portalul instantei nu apare nimic, concluzie: neurmarire penala.

In cat timp se primeste instiintarea? Unde pot afla decizia?
Cel mai recent răspuns: UnCetatean2 , utilizator 18:31, 7 Noiembrie 2016
Cine a solutionat?
Procurorul, dosarul a fost la parchetul de pe langa judecatoria sector 2.

De unde stiti ca a dispus o solutie de neurmarire sau netrimitere in judecata?
Pe portal nu apar dosarele aflate in faza de UP.
Auci, desi aveti dreptate, asta a durut. :stunned:

Fix asta e buba, nu stiu nimic, nimeni "nu are voie" sa spuna nimic, mai e putin si devenim si pionieri, nu doar pietoni. :D

Mersul in audienta ajuta la ceva? Pot grabi cumva sau prima pensie vine inaintea pernisului?

Multumesc! :bow:
Ultima modificare: Luni, 17 Octombrie 2016
UnCetatean2, utilizator
Mergeti la secretariatul parchetului sa va interesati de stadiul UP, aveti dreptul sa depuneti si o cerere prin care sa solicitati sa va comunice stadiul UP, de asemenea, aveti dreptul sa depuneti si cerere motivata prin care sa solicitati urgentarea solutionarii.

Alte discuții în legătură

Raspuns parchet Parvu Raduta Parvu Raduta Buna Ziua.In cursul anului trecut am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu ranirea victimei.Intr-un final m-am impacat cu omul.A dat omu si o ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat Valyy90 Valyy90 Ce pedeapsa pot primi daca sunt depistat in trafic cu permisul suspendat. am o suspendare de 90 de zile pentru viteza.permisul vechi l-am dat pierdut,am facut ... (vezi toată discuția)
Informatii dosar ancheta andrei_70 andrei_70 In cursul urmaririi penale pentru infractiunea de omor, cum poate familia sa afle detalii despre mersul anchetei (persoane audiate, probe, posibil ... (vezi toată discuția)