avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... raspuns parchet
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

raspuns parchet

Buna Ziua.In cursul anului trecut am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu ranirea victimei.Intr-un final m-am impacat cu omul.A dat omu si o declaratie la politie ca nu are nici o pretentie(avea 20 zile m.l.).De la politie mi sa spus sa merg acasa si sa astept o hartie de la parchet cu care sa ma prezint la politie etc,etc.Problema care e,din decembrie 2015 si pana acum nu am primit nimic de la parchet.Am sunat la parchet si mi s-a spus de catre cineva de acolo,care a raspuns la tel,sa merg la parchet sa fac o cerere in care sa aflu stadiul dosarului.Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: Parvu Raduta , utilizator 18:15, 4 Februarie 2016
Acelasi sfat!:)
La telefon nu veti primi informatii cu privire la stadiul dosarului.
Trebuia sa-mi vina practic o rezolutie.Cat trebuie sa astept?Exista un termen anume?Cu aceasta rezolutie trebuie sa merg la ipj si sa-mi spuna pe cat timp mi se retine pernisul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victime- cat timp dureaza solutionarea dosarului? rosescu_matei rosescu_matei am avut un accident rutier in vara la Constanta , am fost eu vinovat si victimele nu au avut pretentii dar nici nu li s-au luat declaratii. de atunci ma tot ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere Iasmin Iasmin Buna ziua..Acum 5 luni am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu vatamarea coprporala a unei persoane..Mi-a fost testata alcoolemia care fiind ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala + fuga de la locul accidentului Cipy_san Cipy_san Buna ziua am si eu o nedumerire, dupa ce am fost la politie am dat declaratii si toate cele ,dosarul meu a plecat la Parchet. Acuma am primit acasa o rezolutie ... (vezi toată discuția)