avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier - intrebare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier - intrebare

In iulie 2015 am avut in accident - doar masina + moto avariat. Pana luna aceasta s-a mers pe baza dovezii - acum NU s-a mai prelungit pentru ca s-a solutionat. Pe portalul instantei nu apare nimic, concluzie: neurmarire penala.

In cat timp se primeste instiintarea? Unde pot afla decizia?
Cel mai recent răspuns: UnCetatean2 , utilizator 18:31, 7 Noiembrie 2016
Multumesc!

Pot solicita parchetului certificate de grefa sau un document echivalent?
Ultima modificare: Duminică, 23 Octombrie 2016
UnCetatean2, utilizator
Revin cu o intrebare: Serviciul Rutier poate adauga pedeapsa daca procurorul a decis NUP? Dosarul a fost clasat PE 15.07.2016, fara nici o amenda, puncte, zile suspendare nimic. nS-a mers la udriste cu hartia si au zis prima oara ca ei nu o au. Astazi, la a cincea zi de vizite, mi s-a comunicat DOAR verbal ca dl. commandant a adaugat 90 de zile pentru neacordare de prioritate. :OnnEste un abuz sau sunt eu subiectiva? Cum sa imi spui dupa atata timp ca s-a adaugat o pedeapsa? De ce incep cele 90 de zile din septembrie si nu din aug

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns parchet Parvu Raduta Parvu Raduta Buna Ziua.In cursul anului trecut am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu ranirea victimei.Intr-un final m-am impacat cu omul.A dat omu si o ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat Valyy90 Valyy90 Ce pedeapsa pot primi daca sunt depistat in trafic cu permisul suspendat. am o suspendare de 90 de zile pentru viteza.permisul vechi l-am dat pierdut,am facut ... (vezi toată discuția)
Informatii dosar ancheta andrei_70 andrei_70 In cursul urmaririi penale pentru infractiunea de omor, cum poate familia sa afle detalii despre mersul anchetei (persoane audiate, probe, posibil ... (vezi toată discuția)