Povestea este mai lungă, am spus că au fost 3 frați, unul din ei a decedat înainte sa se facă actele de donație. La notar fratele viu al mamei mele împreuna cu martorii și soția lui au declarat ca sunt doar ei doi și ca nu a existat un al treilea frate. Adică au mințit ca a existat, doar ca a decedat. Știu că in situația in care decedatul are copii le revine dreptul la moștenire, e corect? Daca este așa, ce se întâmpla daca ei au declarat fals la notar?
Buna seara. În speța următoare sunt implicați 3 moștenitori, adică sunt 3 frați care. Mama mea este una din cei 3 frați. Ideea este ca am vrea ca actul care s-a făcut sa fie anulat, motivul fiind că beneficiarii au declarat in fata unui notar ca sunt doar 2 frați și nu 3. Cel pe care l-au renegat este decedat, dar are un copil, o fata.
As vrea sa stiu și cum sa procedez in aceasta situație, unde ma pot adresa ca sa semnalez acest delict?
Care sunt șansele ca un eventual proces sa fie câștigat de noi, și sa ne recuperăm partea donata?
In eventualitatea in care se deschide acest proces, va fi căutat copilul fratelui decedat?