multumesc, pt raspuns, am inteles si citit inainte sa incep actiunea de divort, insa tot atunci am inteles ca lucrurile stau alftel in situatia in care casatoria nu a fost incheiata in tara, de aceea am inceput actiunea la Judecatoria Sectorului 5. Problema este ca fiind in strainatate si cu avocatul disparut fara urma de 2 saptamani, am ramas in pom (daca stie cineva o cale prin care se poate gasi avocatul disparut, va rog mult sa ma indrumati)
Avocatul este din Bucuresti avand in vedere ca certificatul de casatorie a fost semnat in strainatate, din cate mi s-a spus divortul se putea incheia numai la o anume judecatorie din bucuresti...
buna seara, am primit aceasta hotarare online in urma procedurii de divort dintre mine si sotul meu ambii cetateni romani, casatoriti la consulatul din Dubai:
".03.2019
Ora estimata: 08:30
Complet: C 4 Familiei
Tip solutie: Declină soluţionarea cauzei
Solutia pe scurt: Admite excepţia necompetenţei teritoriale invocate de către instanţă, din oficiu. Declină competenţa de soluţionare a cererii formulată de reclamantul U L, în contradictoriu cu pârâta U G, în favoarea Judecătoriei Ploieşti. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, .03.2019.
Document: Hotarâre 2xxx/2019 .03.2019
" habar nu avem ce inseamna si de ce si cum, avand in vedere ca avocatul nostru nu a putut fi prezent si numai sotul s-a prezentat, eu fiind inca in Dubai. Ne puteti ajuta sa deslusim ce anume inseamna acest raspuns/hotarare? Multumesc