Sunt persoana fizica neautorizata si obtin venituri din inchirierea in scop turistic a unei singure garsoniere .Avand in vedere ca veniturile obtinute din inchirierea in scop turistic a mai putin de 5 camere sunt considerate venituri din cedarea folosintei bunurilor as dori sa aflu daca se poate considera ca eu desfasor activitate de cazare si ca prestez servicii de cazare .Va intreb acest lucru deoarece am primit o instiintare de la Consiliul Local al Mun Brasov -Directia Fiscala prin care mi se comunica faptul ca activitatea mea este clasificata sub cod CAEN 55 Hoteluri si alte facilitati de cazare si conform HCL nr 182 / 2018 , republicata conform HCL
nr.68/2019 persoanele fizice care presteaza servicii de cazare datoreaza taxa speciala salvamont si taxa speciala pentru promovarea turustica si ca as datora aceste raxe .. Eu nefiind persoana fizica autorizata , ci doar o simpla persoana fizica , nu am niciun fel de cod CAEN si nu stiu daca se poate considera ca prestez servicii de cazare atata timp cat nu sunt persoana fizica autorizata .Ca urmare , nu stiu daca se poate considera ca indeplinesc criteriile pentru a datora aceste taxe .Va rog daca poate cineva sa ma lamureasca .Multumesc !