avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate tsvbv

Activitate tsvbv

manifestari: minte foarte mult mai mult aberatii), este convinsa ca eu si sotul meu ii facem vraji, ca o urmarim si ii facem tot timpul rau! sare la bataie, vorbeste foarte vulgar si spune mereu ca noi vrem sa o omorim! nu se poate discuta cu ea logic. traieste din cersit dar pe baza de miciuni( adica se duce la lume si spune ca nu are si lumea de mila ii da! camerele in care locuieste sint pline (adica nu se mai poate intra in ele) de haine gunoi. baia este plina de reclame de la hipermarketuri( duce reclame pt cineva si in schimb ii da haine si incaltaminte, dar nu sint doar pt ea ci de la lucruri pt copii pina la barbati, femei obeze(ea fiind slaba). am vrut sa eliberam noi baia de prospectele respective( este cel putin o tona si nu exagerez), dar a inceput sa urle ca sa nu le luam! la fel si cu lucrurile strinse in camere! deja am vazut ca exista molii , soareci si gindaci!
mi-e foarte greu sa explic tot comportamentul ei!
problema e ca locuim in aceeasi casa si pe linga riscul de boli aduse de mizeria de la ea, exista si riscul de foc!
de citeva ori m-a privit untr-un astfel de mod incit nu stau niciodata cu spatele la ea!
nu este violenta cu animalele.
as vrea sa stiu in ce conditii o putem duce la medic pt expertiza medicala, avind in vedere ca fara acordul ei nu se poate!