avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Activitate MarianaMsk

Activitate MarianaMsk

Era un proiect legislativ aflat în dezbatere la Senat, si anume românii care au avut activități încadrate în grupa I și/ sau a II-a de muncă în unele unități ar putea ieşi mai devreme la pensie (este vorba despre cei care au lucrat în unitățile cu profil chimie și petrochimie.)....se mai stie ceva, nu am mai gasit informatii in legatura cu acest proiect, daca a fost respins sau nu, Multumesc!
Buna ziua, imi puteați da câteva informații despre L343/2023
Propunere legislativă pentru modificarea și completarea Legii nr.263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, in ce stadiu este, din cate știu eu s-au îndeplinit cele 45 de zile si trebuia sa treacă tacit.. Sau ma insel? Daca nu am calculat eu bine.. Pe ce data s-ar îndeplini cele 45 de zile? Si dupa ce se îndeplinesc cele 45 de zile, in cat timp intra in vigoare? Mulțumesc!
Buna ziua!
Se poate face precontract si platii integral un apartament care nu are cadastru si intabulare? Propietara sa depuna actele pt realizarea acestora, si sa ne faca noua o procura pt a putea noi sa ridicam cadastru si sa realizam contractul de vanzare cumparare? Tin sa mentionez ca doamna locuieste in Spania si nu poate sa vina de foarte multe ori in tara. Multumesc!
Buna ziua! Am un teren extravilan de 5000 m, pot construi o pensiune agroturistica? sau trebuie terenul trecut in intravilan?

Multumesc!