avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Activitate D@niel@

Activitate D@niel@

Buna ziua.
Am urmatoarea situatie: mai multe comisii de inventariere si doua comisii casare (una pentru mijloace fixe si una pentru obiecte de inventar), numite prin decizie a administratorului companiei. Se doreste modificarea procesului. Este posibil sa se inlocuiasca comisiile de inventariere cu o singura comisie, care sa fie si comisie de casare? Cine decide cati membri trebuie sa fie in comisia de casare si ce pregatire trebuie sa aiba acestia ? Nu am gasit in legislatie componenta comisiei de casare, ci doar a celei de inventariere.
Va multumesc.
Răspuns la discuția Lucrari executie parc
Sunt de acord. Voi incerca totusi si cu un memoriu la Ministerului Mediului, Desi avand in vedere elanul cu care s-au apucat de lucru acum (proiectul acestui parc exista de cativa ani, desi nu se stia exact unde va fi), in cateva zile au facut mai mult decat in ultimii 20 de ani.
Răspuns la discuția Lucrari executie parc
Multumesc. Problema este ca, in afara de mama mea, nu mai exista alti riverani interesati de aceasta problema. Mai sunt 2 case care sunt riverane, dar locatarii sunt plecati in strainatate si Primaria, care oricum nu se ocupa.
Buna ziua. Pentru a evita ca la o eventuala inundatie a raului care trece prin comuna in care locuieste mama mea, acum cativa zeci de ani primaria a construit "un sant" care sa preia din apa raului in asa fel incat sa nu provoace pagube insemnate satului. Acest "sant" trece pe lanaga casa parintilor mei. In anul 1979 a fost o astel de inundatie care a afectat casa noastra foarte mult. De altfel a fost primele putinela case afectate.
Acel sant a fost intretinut de tatal meu, atata timo cat a trait. Dupa decesul lui, primaria nu s-a mai ocupat, ca atare acolo au crescut copaci, au fost depozitate gunoaie. Acum s-a hotarat in consiliul local construirea unui parc chiar deasupra acelui sant. Acesta va fi inlocuit cu niste tuburi de beton, care vor fi acoperite cu pamant. Ma gandesc ca la o eventuala inundatie este imposibil ca macar unul dintre copacii din aval de parc sa nu fie smuls si impins in acele tuburi, pe care sa le infunde. Si astfel casa noastra este cea mai expusa. Ce ar trebui sa fac? Sa cer documente care sa ateste avizul ISU ca aceasta constructie este legala, Sa cer sa mi se arate o expertiza care sa ateste ca nu suntem in pericol. Cui ar trebui sa ma adresez? Mi se pare ca viata si siguranta contribuabililor sunt puse in pericol inutil.