avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Activitate AlexxeyGhimis

Activitate AlexxeyGhimis

Am mașina înmatriculată pe Austria eu mă aflu în România și aș dori să radiez mașina cum aș putea radia mașina din țară?
Bună ziua am avut carnetul de conducere suspendat 3 luni i în românia eu momentan sunt în germania și trebuie să ajung la ambasadă pentru a face procură avocatei să îmi ridice carnetu dar nu am cum să ajung aș putea merge cu mașina? Dacă mă oprește poliția în trafic este vreo problemă?
Bună ziua, am permisul suspendat în românia, permisul este românesc. Îmi pot face permis de conducere în germania eu aici locuiesc. Vă mulțumesc.
Răspuns la discuția Mutare autovehicul după accident

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ati chemat salvarea? a fost la spital?

Bună ziua, da a chemat el salvarea după ce mi-aspus să pun mașina în parcare
Bună ziua, acum 3 zile am dat mașina unui prieten să o conducă eu eram în partea dreaptă acesta a intrat cu mașina într-un cap de pod și sa lovit la buză mi-a spus să iau eu mașina de acolo și am mutat 100 de metri în parcare și am așteptat până la sosirea polițiștilor la poliție mi-a reținut permisul dar pe dovada că îmi este reținut permisul nu scrie pe ce perioadă, permisul mi-a fost reținut că am modificat poziția mașini și la pus pe șofer care a făcut accidentu victimă. La poliție mi sa spus că o să mi-l suspende pe 90 de zile dar să mă duc la procuratură să vorbeasc cu procurorul de caz. Eu am permisul de 8 luni de zile de la ce m-aș putea aștepta