avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mutare autovehicul după accident
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mutare autovehicul după accident

Bună ziua, acum 3 zile am dat mașina unui prieten să o conducă eu eram în partea dreaptă acesta a intrat cu mașina într-un cap de pod și sa lovit la buză mi-a spus să iau eu mașina de acolo și am mutat 100 de metri în parcare și am așteptat până la sosirea polițiștilor la poliție mi-a reținut permisul dar pe dovada că îmi este reținut permisul nu scrie pe ce perioadă, permisul mi-a fost reținut că am modificat poziția mașini și la pus pe șofer care a făcut accidentu victimă. La poliție mi sa spus că o să mi-l suspende pe 90 de zile dar să mă duc la procuratură să vorbeasc cu procurorul de caz. Eu am permisul de 8 luni de zile de la ce m-aș putea aștepta
Ultima modificare: Vineri, 22 Martie 2019
AlexxeyGhimis, utilizator
Cel mai recent răspuns: AlexxeyGhimis , utilizator 00:42, 24 Martie 2019
Ati chemat salvarea? a fost la spital?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ati chemat salvarea? a fost la spital?

Bună ziua, da a chemat el salvarea după ce mi-aspus să pun mașina în parcare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut, accident soldat cu victima Stanislav92 Stanislav92 Buna ziua. Am permisul retinut din luna februarie 2020 cand am fost implicat intr-un accident soldat cu victima. Povestea pe scurt: stationam pe prima banda ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victima TraianValer TraianValer In decenbrie 2012 am fost implicat intr-un accident rutier pe raza comunei Afumati Celalalt sofer implicat in accident a chemat Politia rutiera si salvarea ... (vezi toată discuția)
Incident cu biciclist in trafic - situatie delicata Veridis Quo Veridis Quo Buna ziua, In primul rand vreau sa multumesc in prealabil oricarei persoane ce poate veni cu un raspuns in ajutorul meu, este o situatie pe care nu prea ... (vezi toată discuția)