In decenbrie 2012 am fost implicat intr-un accident rutier pe raza comunei Afumati
Celalalt sofer implicat in accident a chemat Politia rutiera si salvarea acuzand dureri de cap. Politistii mi-au retinut permisul de conducere , si polita de asigurare RCA ,iar in urma cercetarilor ,politistii s-au deplasat la spital dupa asa zisa victima.
Cand s-au intors de la spital , fara sa ma intrebe nimic despre accident , mi-a spus ca din declaratiile victimei ,eu as fi vinovat de producerea accidentului si deoarece este accident cu victime imi deschide dosar penal. Eu considerandu-ma nevinovat NU am fost si nu sunt de acord ca celalalt sofer sa-si repare masina pe polita mea de asigurare RCA pana ce instanta nu va stabilii adevaratul vinovat,
In certificatul medical prezentat de "victima" i s-au acordat 8-9 zile de ingrijiri medicale
Azi 23.05.2013 in jurul orei 9:00, seful serviciului circulatie de la politia Voluntari Ilfov m-a apelat la telefon comunicandu-mi ca la ora 13:00 sa ma prezint la sediu politiei unde ma voi intalni cu celalalt sofer pentru a ne impaca, impacare constand in a-mi da eu acordul pentru ca el sa-si repare pe asigurarea mea RCA
masina lui in schimbul retragerii plangerii penale. Eu am cerut timp sa ma gandesc
dar atat seful circulatiei cat si soferul , ma preseaza sa-mi dau urgent acordul azi sau cel mai tarziu maine 24.05.2013 ca altfel seful circulatiei mi-a spus ca o sa il dea el fara semnatura mea , iar celalalt sofer ma va da si in judecata.
Intrebarile mele sunt : Cum e mai bine pentru mine sa procedez ,eu considerandu-ma nevinovat?
Care ar fi motivele pentru aceasta graba din partea soferului , si ce interese are seful circulatiei ca sa ma preseze asa urgent , abia acum dupa 5 luni si jumatate?
.Ce repercursiuni as avea daca imi mentin pozitia de a astepta solutia instantei?
Va Multumesc !