avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... amenda penala?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

amenda penala?

Am fost implicat intr-un accident rutier cu victime(victimele nu au avut nimic,insa unul din ei a mers la spital si acolo a spus ca a avut loc accidentul si ca el este pasager.) Asa a ajuns accidentul sa fie cu victime. In masina mea erau 2 pasageri luati la ocazie. Unu dintre pasageri, dupa accident, a mers direct la spital. Politistul a stabilit ca este culpa comuna datorita faptului ca noi (soferii ) nu am pastrat distanta laterala.
Intrebarea mea este cum credeti ca se va solutiona acest dosar si daca este vorba despre amenda penala. Mentionez ca celalalt sofer si-a reparat masina pe cheltuiala lui. Celalalt sofer nu a vrut sa facem amiabila/asigurarile deci nu s-au deschis dosare de dauna. Nu este vorba despre alcool sau alte substante consumate in urma testarior si recoltarilor de probe..
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Februarie 2018
silviuteodor1986, utilizator
Cel mai recent răspuns: silviuteodor1986 , utilizator 22:20, 3 Februarie 2018
Cred ca nu se va deschide dosar penal , eventualele daune se vor solutiona intre asiguratorii RCA , iar daca victima nu are cel putin 90 zile ingrijiri medicale nu este vorba de vatamare corporala.
Victimele nu au absolut nici o zi de ingrijire medicala pana acum,de la accident au trecut cateva saptamani.
Politistul ne-a retinut permisele si a facut si inaintat dosarul catre procuror intrucat este vorba despre accident cu victime.
Se mai poate revizui incadrarea de la accident cu victime la accident simplu?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Februarie 2018
silviuteodor1986, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victima TraianValer TraianValer In decenbrie 2012 am fost implicat intr-un accident rutier pe raza comunei Afumati Celalalt sofer implicat in accident a chemat Politia rutiera si salvarea ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, pretentii pasager kaspersky0913 kaspersky0913 Buna seara, In primul rand vreau sa va multumesc pentru timpul acordat si pentru ca cititi aceasta intrebare, apreciez. Iar acum ca sa trec direct la ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima aflata in masina celui baut alin2017 alin2017 Buna ziua, va rog mult sa ma sfatuiti in ce moment trebuie apelat la un avocat daca este cazul. Am sa detaliez pe scurt despre ce e vorba. In urma unui ... (vezi toată discuția)