avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate Danielciprian77

Activitate Danielciprian77

Simplu mi-au spus ca cei de la Hub Pitești trebuia sa scrie in CMR .. așa nu sunt luate in calcul...

ynocentta a scris:

Initial ati afirmat
Am fost si la reprezentanta dar cei de acolo imi ascund... nu vor sa-mi zica adevarul cred.

Ulterior reveniti cu precizarea
Au fost revopsite mai multe elemente.. bara fata bara spate aripa dreapta portiera dreapta.. astea mi s-au zis si la reprezentanta.. iar capota si portbagajul inlocuite (se cam vede cu ochiul liber) asta mi-a zis prima data "la prima vedere" un om de la reprezentanta

Este evident ca reprezentantii marcii au fost corecti si au comunicat ceea ce era clar evident care pentru dv ca si cumparator era suficient sa concluzionati ca bunul achizitionat a avut anterior achizitiei o viata grea care a determinat prejudicii la caroserie
Daca reprezentantii marcii din Romania au facut precizarile asupra pieselor de caroserie revopsite care este justificarea ca dv sa va indreptati cu actiune impotriva lor,ce ati cumparat masina de la ei?
Parca ati precizat
Am cumparat recent o masina de pe siteul de licitatii carsontheweb.com (cu sediul in Belgia)

Daca apreciati ca se justifica,in baza anuntului de pe site si a raportului de expertiza,puteti sa va indreptati cu pretentii impotriva vanzatorului

Și eu am cumpărat de pe Carsontheweb 2-3 mașini dar toate au avut probleme am găsit șoareci mâncata toată,, plafon ,,căptușeala ,,din bord varza varza erea plină de resturi de șoareci cei care au vindut știau și puteau sa spună ... ca nu cumpărăm așa mașinii .. in poze mașinile sunt in plan îndepărtat și in realitate sunt rău lovite ..este prima data când scriu pe un forum .. și nu știu sa pun și poze cu mașinile