Multumesc pentru raspuns , dar cum eu nu sunt in cunostinta de cauza , pentru mine a venit intrebarea in felul umrator : " doriti sa mergem la spital pentru analize " iar eu am raspuns " credeti ca este nevoie avand in vedere ca sunt de acord cu rezultatul " la care politistul mi-a spus " ok atunci semnati ca nu vreti sa mergem " , nu am stiut ca este obligatoriu iar atitudinea politistului mi-a sugerat ca nu este ,ci ar fi doar o formalitate.
Imi voi angaja avocat dar mi se pare un pic "parsiva" aceasta formula de a fi intrebat daca doresc sa merg la spital avand in vedere ca este obligatoriu.
In seara de 22 Martie , am fost oprit , mi s-a pus etilotestul si a iesit 0,7 . Am fost cooperant ( au si scris in declaratie politistii ) , m-au intrebat daca vreau sa mergem la spital , le-am explicat ca nu vad de ce sa mai batem drumul pentru ca recunosc ca am baut si sunt de acord cu rezultatul. Acum cineva mi-a spus ca in momentul de fata am dosar penal pentru refuz analize.
Intrebarile mele sunt : Ce am de facut acum ? La ce pedepse ma pot astepta ? Mentionez ca am 29 de ani , nu am antecedente penale , am carte de munca de 11 ani.