avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Activitate mraicum

Activitate mraicum

Răspuns la discuția Punct de lucru
se elibereaza CUI pentru punctul de lucru daca ai minim 5 angajati, iar in declaratia 112 se declara impozitul pe salarii aferent acestor salariati.Restul contributiilor se raporteaza la firma mama.SIGUR 100%
Răspuns la discuția ascesiune prin uzucapiune
Terenul l-au cumparat parintii mei in 1950, de la o persoana fizica, care intre timp aceasta a decedat.Intre timp tatal meu a decedat, iar in urma decesului s-a facut succesiunea atat pe teren cat si pe casa.Avem contract de vanzare cumparare pe teren, dar constructia au ridicat-o parintii mei, atunci in 1950.Impozitele s-au platit atat pe teren cat si pe casa ani de-a randul pana in prezent.Ceea ce vrem noi sa obtinem, este un titlu de priprietate pe casa, deoarece eu am ramas sa locuiesc cu mama mea in urma decesului tatalui meu, iar ceilalti frati ai mei(2) cat si mama mea, vor sa-mi cedeze partea lor in favoarea mea,intr-ucat eu am grija de mama si ma ocup de casa.(asta e dorinta lor).Voiam sa facem acest act pe timpul vietii mamei mele, deoarece ea e in varsta(85 ani) si voia sa lase totul in regula dupa ce n-o mai fi ea
Răspuns la discuția ascesiune prin uzucapiune
De unde stiu? De la un avocat, care dupa ce mi-a luat 2000 RON, a deschis actiunea impotriva Primariei Municipiului Bucuresti si a Primariei Sectorului 5, care actiune a fost respinsa deoarece ambii spune judecatoarea , nu au calitate procesuala.Si atunci? Ce sa fac?S-a facut recurs la TMB si aici i s-a respins recursul ca nefondat.
Ce urmeaza?Cine stie?
cine stie de ce este nevoie pentru a intra in posesia unui titlu de proprietate pe o casa care a fost construita in 1950 fara autorizatie de constructie, pe un teren cumparat cu acte in regula pentru care exista documente.Cine ar trebuie chemat in istanta? Primaria Municipiului Bucuresti sau Primaria de sector?