avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Activitate Sameone

Activitate Sameone

Discuție Azil canada
Bună ziua! Sunt căsătorită cu cetățean sirian avem un copil minor momentan eu sant în tara soțul în Turcia am încercat 2011 să-l aduc în România nu a obținut viza, la interviul acordat mie de către un polițist de la emigrație care avea o problema cu femeile căsătorite cu cetățeni arabi, interviul s-a desfășurat pe holul instutitiei în prezenta persoanelor publice fiind întrebata de viata mea personala, am întrebat de ce interviul nu se desfășoară într-un loc special domnul polițist a fost indignat si continuarea se intalege, problema este și diferența noastră de vârstă suntem blamați cu orice ocazie, practic suntem epuizați și nu ne dorim sa trăim în România cu toate ca este stat membru UE mentalitatea este aceiași din ani comunismului, încerc în continuare să-mi aduc soțul în România și sa depun acte de azil pentru Canada, întrebarea mea este cât de sigura este aprobarea, cereri de azil și cu ce persoana competenta trebuie sa ma consult
cu privire la acesta? Mulțumesc frumos
Discuție Succesiune
Bună ziua, doresc sa știu dacă o hotărâre este definitiva prin neapelare se poate ataca în instanta? Sau rămâne asa? Și nu sa pus un termen pentru achitarea sulte trebuie sa merg în instanta ptr stabilirea termenului?