avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Bună ziua, doresc sa știu dacă o hotărâre este definitiva prin neapelare se poate ataca în instanta? Sau rămâne asa? Și nu sa pus un termen pentru achitarea sulte trebuie sa merg în instanta ptr stabilirea termenului?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:24, 26 Martie 2019
Buna seara,
Daca nu este atacata ramane definitiva.
Ca sa va primiti sulta apelati la un executor dupa legalizarea sentintei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta de divort definitiva si irevocabila Corinas Corinas Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti unde vad pe sentinta de divort ca este definitiva si irevocabila? Va multumesc (vezi toată discuția)
Am de achitat o sultă în urma unui partaj, dar în hotărâre nu era comunicat niciun termen. am depus cerere pentru un termen de 6 luni, are dreptul fostul soț să-l schimbe? Ann@ Ann@ Bună ziua! Am o nelămurire în legătură cu achitare sulta partaj, momentan am primit comunicare hotărâre însă termenul pentru a achita sulta nu este ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort  Loredana Puscasu Loredana Puscasu am primit hotararea de divort dar nu stabileste nicaieri ca ea este executorie, se stabileste in schimb faptul ca poate fi atacata cu apel in termen de 30 de ... (vezi toată discuția)