avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Activitate AndreiCluj86

Activitate AndreiCluj86

Răspuns la discuția Plata pausala 230/2007
Aveti perfecta dreptate, suntem mai multi in aceasta situatie, unii au platit altii refuza sa plateasca. Normal ca majoritatea vrem sa platim ce am consumat, problema ii ca majoritatea contoarelor de energie termica nu erau functionale in momentul predarii apartamentelor. Deci singura lor varianta pentru a recupera banii pentru factura de gaz a fost sa faca o impartire pausala. Din punctul meu de vedere ar trebuii sa isi asume ce au predat apartamentele asa cum le-au predat si sa plateasca ei factura. Va multumesc mult, o zi buna!
Răspuns la discuția Plata pausala 230/2007
Tocmai ca nu am acceptat condintile, daca le acceptam as fi platit acum un an. In contractul pe care il am scrie ca trebuie sa platesc ce am consumat + partile comune. Pe mine ma intereseaza daca legea asta zice undeva ca sunt obligat sa platesc pausal sau nu. Multumesc
Buna ziua,

Prin 2016 am cumparat un apartament cu doua camere. Din data de 10.2016 si pana in 10.2017 cand a fost infintata asociatia de locatari, cheltuielile au fost platite de catre constructor. Blocul este dotat cu o centrala comuna iar apartamentul cu contor apa rece, contor apa calda si contor energie termica (caldura). Constructorul a impartit totalul facturilor in mod pausal si ne cer banii. Intrebarea mea ii, daca tot am cumparat un apartament care are contoare nu trebuie sa platesc ce imi apare pe contor? Mai putin energia electrica ca acolo s-a montat contorul mai tarziu, asta as plati pausal, dar sa platesc gaz si apa mai mult de cat am consumat mi se pare aiurea. Scrie undeva in legea 230/2007 ca trebuie sa platesc pausal? Multumesc