Multumesc tare mult!Actiunea in constatare este negativa atunci cand se constata inexistenta unui drept,in cazul societatii mele, inexistenta dreptului de proprietate asupra respectivului autoturism.Actiunea pe care mi-ai trimis-o imi este de mare ajutor.Succese si multe bucurii!!
Multumesc pt ajutor.Insa am mers la Primarie,dar fara nici o sansa. M-au trimis la Politie sa o radiez mai intai.Numai ca la politie am nevoie de certificatul masinii,placute.....pe care bineinteles nu le am caci au fost date cumparatorului.Daca a facut cineva vreodata o actiune in constatare negativa cu privire la aceasta problema, va rog sa imi dati si mie un model.Zi cu bucurii!!
Buna!Va deranjez si eu cu o problema mai delicata.Societate juridica vinde in anul 2000 o masina unei alte societati.Fara contract de vanzare cumparare, insa factureaza pretul.In 2000 legislatia in vigoare obliga vanzatorul sa radieze masina;cu toate acestea societatea vanzatoare nu a radiat-o.Isi recunoaste vina!!!Si pana in prezent plateste impozitul pe acea masina. Are cineva o idee cum as putea sa radiez masina si de la politie si de la taxa si impozite?As vrea sa fac o actiune in constatare negativa pe art.111 C.P.CIV., insa nu stiu daca am sanse.
Daca cineva s-a mai confruntat cu o astfel de problema rog un sfat, un ajutor, cu multumiri anticipate!
Zi cu bucurii!