avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Activitate missabela

Activitate missabela

Răspuns la discuția radiere autoturism
Multumesc tare mult!Actiunea in constatare este negativa atunci cand se constata inexistenta unui drept,in cazul societatii mele, inexistenta dreptului de proprietate asupra respectivului autoturism.Actiunea pe care mi-ai trimis-o imi este de mare ajutor.Succese si multe bucurii!!
Răspuns la discuția radiere autoturism
Multumesc pt ajutor.Insa am mers la Primarie,dar fara nici o sansa. M-au trimis la Politie sa o radiez mai intai.Numai ca la politie am nevoie de certificatul masinii,placute.....pe care bineinteles nu le am caci au fost date cumparatorului.Daca a facut cineva vreodata o actiune in constatare negativa cu privire la aceasta problema, va rog sa imi dati si mie un model.Zi cu bucurii!!
Buna!Va deranjez si eu cu o problema mai delicata.Societate juridica vinde in anul 2000 o masina unei alte societati.Fara contract de vanzare cumparare, insa factureaza pretul.In 2000 legislatia in vigoare obliga vanzatorul sa radieze masina;cu toate acestea societatea vanzatoare nu a radiat-o.Isi recunoaste vina!!!Si pana in prezent plateste impozitul pe acea masina. Are cineva o idee cum as putea sa radiez masina si de la politie si de la taxa si impozite?As vrea sa fac o actiune in constatare negativa pe art.111 C.P.CIV., insa nu stiu daca am sanse.
Daca cineva s-a mai confruntat cu o astfel de problema rog un sfat, un ajutor, cu multumiri anticipate!
Zi cu bucurii!