avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Activitate Mo Mi

Activitate Mo Mi



Filip M a scris:

Nu cred că puteți face ceva, există mulți comercianți care impun o cantitate minimă de produse achiziționate (en-gros) și asta se încadrează sub umbrela libertății contractuale, în sensul că își pot alege fără restricții condițiile în care contractează cu potențialii clienți (evident, fără a face discriminări pe bază de sex, etnie, religie, etc).


Pai, eu vreau sa cumpar dintr-un magazin online, care vinde orice produs de acolo la bucata, nu e grosist. La engross, stiu ca trebuie sa iei tot pachetajul, box, sau cum or fi ele ambalate, dar la detail, cred ca am dreptul sa cumpar o bucata, fara sa mi se impuna cumpar si ce nu am nevoie. Sau, e altfel legea?
Eu stiu ca exista o lege care spune ca nu ai voie sa impui clientului o anumita suma, dar nu stiu daca se aplica la magazinele fizice sau si la cele online. Poate un expert din acest site stie cum stau lucrurile.
Buna ziua! Vreau sa fac o comanda online si magazinul online respectiv imi impune sa fac o comanda de minim 50 de lei. Are voie un magazin online sa-mi impuna suma minima de care vreau sa cumpar? Produsul face 25 de lei si platesc transportul pentru el.
Multumesc pentru raspuns. Sunt utile informatiile de la dvs!
Sigur ca era mult mai bine sa fiu de fata, insa nu am avut posibilitatea sa vin din alta tara si nu asteptam ca masuratorile sa fie facute anapoda. Cand tribunalul desemneaza un expert, nu te astepti ca acesta sa nu-si faca treaba.
Multumesc pentru raspuns! Nu ma asteptam ca un expert sa masoare din capul lui si nu ce gaseste fizic la fata locului!
Buna ziua!
Cum se procedeaza cand expertul desemnat de tribunal nu a masurat cum trebuie parcelele de teren, fiind diferente foarte mari intre acte si masuratorile fizice. Exista un model de contestatie scrisa? Multumesc!