Deci de a lungul anilor primăria nu a vrut să vândă acest teren părinților mei, pe care ei au construit această casă. Au stata așa. Abia anul trecut au facut acest contract de închiriere in care terenul pe care e construită casa e numit grădină. Aici nu intelegem. Cum grădină daca pe acel loc e o constructie.? Multumesc
Buna ziua. Am o nelămurire in legătură cu casa părinților mei. Au construit o casă acum 50 de ani pe terenul primăriei cu acordul primarului de atunci. Plătind impozit si tot ce trebuie in toti anii astia si pe casă și pe teren. Acum un an au cerut să cumpere terenul de sub casă dar primarul actual a zis ca nu se poate. Dar i a facut tatălui meu un contract de închiriere pe o perioadă de 5 ani, in care nu scrie închiriere terenului de sub casă, scrie închiriere grădină. Păi cum ar veni asta? Ei locuiesc în grădină? Au domiciliul în grădină? Le ia chirie pe teren(grădină cum zic ei) si impozit pe casa. Ce fel vine asta, gradina de sub casă? Nu intelegem nimic. Deci primarul ii poate da afară de pe teren la scadența termenului?( 1-01- 2022). Păi au investit bani de au facut casa aceea. Va rog sa ne lămuriți ce s ar putea face ca sunt disperați părinții mei. Sa rămână pe drumuri la bătrânețe? Multumesc.