avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Activitate mihaelajeny

Activitate mihaelajeny

Multumesc pentru raspuns

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Plangere penala pot depune, chiar daca dvs le-ati restituit prejudiciul. Daca nu sunteti recidivist nu o sa ajungeti la puscarie pentru acesta fapta.
Pentru o solutie legala, va recomand sa consultati un avocat si sa-i prezentat cazul dvs in conditii de confidentialitate.

Sa le dau despagubiri ei zic k sa fac un calcul ka toata suma care am mai luat dar nu am luat incearca sa ma intimideze ma ameninta cu politia ve e de facut a zis k fac puscarie ca are declaratia de ka mine dar eu in declaratie am recunoscut si sunt la prima abatare poate sa imi faca cb?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Inteleg ca ati inapoiat prejudiciul, ce anume doresc de la dvs?

Un raspuns mai repede se poate k sunt disperata multumesc

mihaelajeny a scris:

Buna ziua am furat de locul de munca suma 600 de lei am dat o declaratie in care recunosc si demisia dar ma suna si tot ma ameninta ca merge pe cale judiciară dar banii iam dat inapoi ce poate sa mi se intample ca ma amenință cu politia astept răspuns multumesc

Buna ziua am furat de locul de munca suma 600 de lei am dat o declaratie in care recunosc si demisia dar ma suna si tot ma ameninta ca merge pe cale judiciară dar banii iam dat inapoi ce poate sa mi se intample ca ma amenință cu politia astept răspuns multumesc