Bună seara, am discutat pana acum cu dânșii se pare ca asa s a decis la adunarea generală ca ,calculul sa fie facut la SET . Voi primi zilele acestea de la administratie modul de calcul sau ceva aferent acestei discuții. Le astept si eu cu mare interes. Sigur ca mi puteti scrie in privat cu această ocazie va pot trimite si documentele pentru a discuta in baza lor. Adresa de email este:andreea_me2010@yahoo.com.
O seara frumoasă în continuare
Cu stimă,
Militaru Andreea
O sa merg sa cer lămuriri în acest sens, după cum am specificat,mi s a spus doar ca din cauza ca am multe calorifere plătesc asa mult. Caloriferele nu sunt cele din construcție le am schimbat de aceea sunt si foarte multe, pana acum 2 ani aveam repartitoare pe ele,după au spus ca nu se mai ia dupa consumul lor în ideea in care am plătit pentru cele pe undă radio sa le citească din exteriorul apartamentului. Va multumesc pentru raspuns si promptitudine. Voi reveni cu noutăți. Cu stimă, Militaru Andreea p.s. Am coborât sa verific si se pare ca se calculează la SET este normal?
La etajul 3 din 11 . Din spusele dl administrator se pare ca suma este mare din cauza numărului de calorifere indicând că daca renunț la câteva nu voi mai avea costuri atat de mari. Dvs ce înțelegeți din asta?! Raspunsurile sunt evazive de cele mai multe ori de aceea am decis sa obtin informații in urma carora sa pot discuta cu dânșii mai in detaliu. Multumesc pentru răspuns. Cu stimă, Militaru Andreea
Bună ziua, locuiesc intr un apartament cu 4 camere(10 calorifere) iar anul acesta întreținerea s a ridicat la suma de 1260 luna ianuarie. As dori sa stiu cum se calculează legal căldură din apartamente deoarece mi se spune că am multe calorifere de aceea am si întreținerea foarte mare. In toamna au venit de la o firmă sa numere caloriferele si mi au lăsat o foaie cu metrajul fiecărui calorifer si elementii acestora. Din spusele unui domn administrator (alt bloc) căldură se calculează la suprafață utilă si nu din calculul facut pe nr de calorifere. As dori sa stiu daca exista o lege pe care sa mi o indicați de unde as putea intelege cum se calculează căldura la un apt cu centrala proprie a blocului. Va multumesc anticipat, cu stimă Militaru Andreea