1.Se da următoarea situație : la jumătatea lunii aprilie trebuie sa ma intorc din concediu de maternitate de 2 ani, insa insarcinata in acest moment in 3luni jumatate, pana la prenatal sunt aproximativ 3luni jumatate de munca, conform stării mele actuale se impune medical si repaos, va rog sa mi spuneti cat va afecta acest medical indemnziatia viitoare, mai exact cum se va calcula atat cu medical, cat si cu perioada de prenatal, stiu ca se iau in calcul ultimele 12 luni de salariu/indemnizație, insa nu-mi este clar cum ma va afecta acele 3luni jumate de medical pana voi intra in prenatal.
2.Veniturile din chirii se iau in considerare in calculul indemnizațiilor?
1.Se da următoarea situație : la jumătatea lunii aprilie trebuie sa ma intorc din concediu de maternitate de 2 ani, insa insarcinata in acest moment in 3luni jumatate, pana la prenatal sunt aproximativ 3luni jumatate de munca, conform stării mele actuale se impune medical si repaos, va rog sa-mi spuneti cat va afecta acest medical indemnizatia viitoare, mai exact cum se va calcula atat cu medical, cat si cu perioada de prenatal, stiu ca se iau in calcul ultimele 12 luni de salariu/indemnizație, insa nu-mi este clar cum ma vor afecta acele 3luni jumatate de medical pana voi intra in prenatal.
2.Veniturile din chirii se iau in considerare in calculul indemnizațiilor?