avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Indemnizatie concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Indemnizatie concediu medical

Buna ziua

1.Se da următoarea situație : la jumătatea lunii aprilie trebuie sa ma intorc din concediu de maternitate de 2 ani, insa insarcinata in acest moment in 3luni jumatate, pana la prenatal sunt aproximativ 3luni jumatate de munca, conform stării mele actuale se impune medical si repaos, va rog sa-mi spuneti cat va afecta acest medical indemnizatia viitoare, mai exact cum se va calcula atat cu medical, cat si cu perioada de prenatal, stiu ca se iau in calcul ultimele 12 luni de salariu/indemnizație, insa nu-mi este clar cum ma vor afecta acele 3luni jumatate de medical pana voi intra in prenatal.
2.Veniturile din chirii se iau in considerare in calculul indemnizațiilor?

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 3 Aprilie 2019
Alex 1112, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu medical Alex 1112 Alex 1112 Buna ziua 1.Se da următoarea situație : la jumătatea lunii aprilie trebuie sa ma intorc din concediu de maternitate de 2 ani, insa insarcinata in acest ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere al doilea copil ralfo ralfo Buna ziua! Am urmatorul caz: sunt in concediu crestere copil (2 ani), copilul face doi ani pe 12.02.2015. Incepand cu data de 12.01.2015 ar trebui sa intre in ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului prenatal dupa concediu medical Ionnella Ionnella Buna ziua, In primul rand, Hristos a inviat! Paste fericit alaturi de cei dragi! As vrea sa va rog sa ma ajutati si pe mine in clarificarea unei ... (vezi toată discuția)