Salut! Va rog sa-mi dati un sfat. Am pierdut un contract de partaj voluntar la un teren extravilan. Detin o copie xerox (al contractului de partaj voluntar) si titlu de proprietate de pe care s-a facut acest contract de partaj. Vreau sa vand acest teren si nu stiu cum sa procedez.
Mai nou am auzit ca zona (cartierul) in care este situat terenul este revendicat de fostii proprietari. Poate afecta cu ceva eliberarea titlului de proprietate?
Salut! ma numesc Nadir sunt din Constanta si am o problema cu un teren al bunicului meu. In anul 1956 acestuia i s-a acordat in baza unei decizial Comitetului Executiv al Sfatului Popular Oras Constanta suprafata de 1000mp pentru construirea locuintei. Anul trecut am vrut sa facem cadastru si intabularea acestei locuinte si am intampinat o problema, cel care se ocupa de cadastru ne-a anuntat ca ne trebuie titlu de proprietate pe acest teren. Am intocmit dosarul si l-am depus in septembrie 2007 la Primaria Constanta. In baza acestei cereri primarul a dat o dispozitie prin care propune atribuirea in proprietatea bunicului meu acest teren. Primaria a dat termen de rezolvare la acest dosar 45 de zile, in prezent dosarul se afla in operare la Prefectura-Serviciul Patrimoniu. Intrebarea mea este: cat poate sa dureze pana la solutionarea acestei cereri si daca exista posibilitatea sa nu i se atribuie bunicului meu acest teren.