avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de partaj voluntar - pierdut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de partaj voluntar - pierdut

Salut! Va rog sa-mi dati un sfat. Am pierdut un contract de partaj voluntar la un teren extravilan. Detin o copie xerox (al contractului de partaj voluntar) si titlu de proprietate de pe care s-a facut acest contract de partaj. Vreau sa vand acest teren si nu stiu cum sa procedez.
Cel mai recent răspuns: Nadir , utilizator 19:21, 7 Aprilie 2008
puteti sa va adresati la acelasi notar care a intocmit partajul voluntar, sa vedeti daca va poate da un duplicat. Eventual, actul de vanzare-cumparare sa fie intocmit de acelasi notar.
O intrebare: dupa partaj, v-ati inscris dreptul dvs. in Cartea funciara?
Partajul s-a facut in 1995 si nu stiu daca a fost inscris in cartea funciara. Eu sunt nepotul titularului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu proprietate bella_y bella_y Buna ziua! Va scriu si eu cu o problema.Mama mea este mostenitoarea unui teren impreuna cu un nepot pe un titlu de proprietate lasat de bunica mea adica mama ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu bucluc. proprietar in titlul de proprietate din ... Loredana_Loredana Loredana_Loredana Mostenire cu bucluc. Proprietar in Titlul de Proprietate din 1995 Pe acest titlu de proprietate este o casa + intravilan si un teren extravilan. In urma ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune fortata - contract autentic de vanzare cumparare lovit de nulitate relativa ? kamir kamir am un contract de vanzare cumparare in forma autentica din 2004 asupra unui teren aflat in indiviziune; la baza acestui contract a stat un ante-contract de ... (vezi toată discuția)